img_top_news
Nieuws - Agenda (klik)
6 febr vond een nationale seminar voor jongvolwassenen met kanker en hun hulpverleners plaats
Keuzehulp voor jonge vrouwen met borstkanker die voor de beslissing staan om een vruchtbaarheidssparende behandeling te ondergaan  via deze link
28 november 2012, plaatsten artsen Leoni Louwe (LUMC) en Carina Hilders (Reinier de Graaf Gasthuis) voor de eerste maal in Nederland eierstokweefsel terug.
Oproep voor vragenlijstonderzoek zorgen over Vruchtbaarheid
Voor een wetenschappelijk onderzoek over zorgen rondom de vruchtbaarheid zijn wij op zoek naar vrouwen tussen de 18 en 45 jaar die borstkanker hebben (gehad). Het invullen van de vragenlijst duurt gemiddeld 10-15 minuten.
img
img_news_blue
Sep 8, 2013

Online keuzehulp bij borstkanker

Keuzehulp voor jonge vrouwen met borstkanker die voor de beslissing staan om een vruchtbaarheidssparende behandeling te ondergaan  via deze link

 

De keuzehulp website borstkankerenkinderwens is in het leven geroepen om patiënten te informeren over de mogelijkheden om de vruchtbaarheid te proberen te sparen voorafgaand aan een behandeling van borstkanker, en hen voor te bereiden op het nemen van een beslissing daarover samen met hun arts. Hoewel het onderzoek rondom deze keuzehulp nog niet geheel is afgerond, is de keuzehulp vanaf heden toegankelijk via http://www.borstkankerenkinderwens.nl/.  Wel hopen de onderzoekers dat bezoekers bereid zijn om vóór en na het zien van de website een korte vragenlijst in te vullen, waarmee het onderzoek rondom de keuzehulp weer iets verder wordt geholpen. Meer informatie? Mirjam M. Garvelink, afdeling gynaecologie, LUMC. KEEP-studie Tel: 0623112881, of Tel.: 071- 5261545. Email:

img_under_cont